torsdag den 29. september 2011

Opdagelse..

I dag var jeg på jagt efter nyt garn til mine hækleprojekter. Og jeg var så heldig at finde Lilje garnet til halvpris.. SCORE! Så der røg lige 10 nøgler i posen. Så nu er der garn nok til et par grydelapper. :)

På vej videre ned af gågaden bliver jeg opmærksom på en gruppe børnehave børn. Faktisk hører jeg dem på laaang afstand. "Fætter BR.. Vi skal i Fætter BR.. BR, BR, BR" Jeps de kunne høres på lang afstand. Jeg går forbi dem lige uden for butikken, hvor den mandelige pædagog lige skal have grundreglerne på plads.. Noget i retningen af: I ser med øjne og ikke hænderne. Kun se med øjnene..
Det gav et helt sug i maven. Nej hvor jeg savner at arbejde med børn.

Jo det er da lidt hyggeligt at gå herhjemme og få tid til de kreative projekter. Men jeg savner godt nok den sociale kontakt og oplevelserne med børnene. Suk..
Så kære GUD, jeg ønsker mig et arbejde i fødselsdags gave ;)

Apropo kreative projekter, så har jeg egentlig lært at hækle med et mål for øje. At lave Amigurumier - små hæklede dyr. Og i dag var jeg heldig at finde denne GiveAway.  Lige hvad jeg mangler til rigtig at komme i gang.. så nu håber jeg bare, at jeg kan være den heldige vinder..

tirsdag den 27. september 2011

Hjemvendt fra endnu en ferie..

Ja, så er jeg hjemme igen og klar til at blogge. Jeg kom hjem fra endnu en tur til USA i går eftermiddags, så der er lidt jetlag nu.. Og det er ikke til at spøge med, sidst jeg kom hjem, der havde jeg en dag, hvor jeg først kunne sove kl 7 næste morgen.. Ikke så fedt.

Og før min lille tur til USA, var jeg lige en uge på Malta med familien. Min farmor havde i anledningen af hendes 75års fødselsdag i juni inviteret hendes 3 børn + familie på ferie til Malta. Desværre kunne min lillebror ikke komme med, da han ikke kunne få fri fra livgarden. Så vi var kun 14 afsted. Og alt i alt var det en riiigtig god ferie + jeg fik en nice tan, så det er jo perfekt. Men mere om det og billeder senere. :)

Det samme gælder for mine nu 2 ture til USA. Nogen gange eeeelsker jeg at have en kæreste, der arbejder i USA. Det giver nogle fede oplevelser og muligheder. Men det giver godt nok også en masse afsavn - ikke nemt at undvære sin kæreste 2-3uger af gangen. Den her gang fik jeg opfyldt et af mine aller største ønsker - at komme ind og se en rigtig NFL kamp live i USA. Og det var bare en helt fantastisk oplevelse.

Nu er det så tilbage til hverdagen igen. Dvs der skal vaskestøj og ryddes op (3 katte alene hjemme i 9 dage) og så ellers skrives ansøgninger.. Ikke super fedt at være arbejdsløs..

torsdag den 1. september 2011

Lidt flere kreative sysler




I sidste uge havde jeg besøg af min gode veninde Lea. Det blev til en helt masse shopping og hygge i Aalborg. En tur i Aalborg storcenter gav mig muligheden for at komme i Panduro Hobby. Det er som altid lidt af en chance at komme derind - på budget... Så det blev til meget få ting. Faktisk kun akryl garn i mini bundter, til mit nye projekt Amigurumi'er. Men mere om dem senere. Og så fik jeg købt ørestikker, som jeg selv kan sætte mit præg på, og det kom der disse ud af. Knapperne er købt i Designværkstedet i Aalborg.





Lidt kreativesysler

Jeg er lige flyttet sammen med min dejlige kæreste i Aalborg. Vores lejlighed er stadig ved at blive gjort lækker. En af tingene jeg har været i gang med, fik jeg inspiration til i Blå Fugls blog her. Masking tape.. sikke en fantastisk opfindelse.
I deres butik her i Aalborg fandt jeg disse:
Jeg havde planer om, at de skulle bruges på mine køkkenskabshylder. Og sådan blev det færdige resultat. Jeg synes faktisk, at det er blevet meget pænt.