lørdag den 25. februar 2012

WEEKEND!

Så blev det endelig weekend.. Selvom der har været vinterferie her i den her uge, så har jeg bare været træt, alt for træt til rigtig at blogge. Det er hårdt at starte nyt arbejde (aktivering, not that i care), selvom det er på anden uge, så er der stadig mange navne (70 børn, 15 voksne), rutiner og andre ting ved stedet, der lige skal læres  at kende.. Og så er der jo lige alle baktusserne og baksillerne, der florerer, når man starter et nyt sted. Ikke at jeg har været syg som sådan, men det har luret under overfladen siden jeg kom hjem fra USA. Og det vil ikke rigtig slå igennem.

SÅ den her weekend kommer til at stå på hygge med Kæresten. I aften tager vi en smut i byen og hygger, og ellers bliver det til besøg hos venner, krea og kattehygge.. Jeg elsker at forårs solen titter frem, billederne bliver så meget bedre. Så kattene har måttet stå lidt for skud. Og så bliver der spillet WordFeud i stor stil.. Slog lige min personlige rekord med flere længder, så det blev jo selvfølgelig dokumenteret..!


Booh yaaaah!!

Pjuske

Gaia

Findus

mandag den 20. februar 2012

Need it.. want it.. love IT

Forleden var jeg i Søstrene Grene, jeg havde besluttet mig for, at nu skulle jeg altså også have nogle af de fine krukker, der er så nemme at dekorere.. Jeg havde nemlig en ide om, at de kunne bruges (og pynte!) ude på toilettet..

Så samme aften fandt jeg noget scrapbooking papir frem fra gemmerne, som jeg limede på låget. Jeg brugte mit sort og hvid prikkede masking tape, som jeg købte i Bilka før jul. Og så havde jeg fundet det her lækre tape i USA, som jeg er helt vild med. Jeg synes selv de er blevet ret fede.




søndag den 19. februar 2012

Michaels Store!

Da jeg var i USA, var jeg også inde i en Michaels store.. Som er lidt ligesom Panduro Hobby. Dvs fuld af lækkerier.. Jeg brugte 2 timer på at gå hele butikken igennem - meget systematisk, række op og række ned. Jeg skulle jo nødigt gå glip af noget! Hvilket også gjorde, at jeg fik købt en hel masse.. men kunne sagtens have købt dobbelt så meget, hvis jeg da bare havde plads i kufferten.. (og lidt flere penge)

Min lange bon..'


Læg mærke til den turkise maskingtape, den kommer med i en giveaway en af dagene


Lidt football lir og papir...

Ribbons til $1 stk..

fredag den 17. februar 2012

Laaang dag..

Puha.. dagen i dag har været lidt af en mundfuld.. Selvom der egentlig ikke er sket det vilde. Jeg har været en tur på hospitalet, for at få lavet en kikkertundersøgelse af min livmoder. Grunden til at jeg skulle det, er pga mine blødningsforstyrrelser, for at se, om der er noget der, der kan være grunden til, at jeg bløder, som jeg gør... Men selvfølgelig ser den helt normal ud.. (der er jo ingen der har sagt at det skulle være nemt) Men lægen tog nogle prøver af mine slimhinder, der skal undersøges, og så må vi se, hvad der skal ske, når de kommer tilbage..

Men for pokker, hvor er det trist at skulle møde ind kl 7.30 FASTENDE og så først komme ned til undersøgelsen (der varede 45min) kl 13.30.. Og jeg skal lige hilse, at sådan en undersøgelse, der kun er lokalbedøvet, gør NULLERNALLER!!!!! Men heldigvis kunne jeg komme hjem 30min efter min undersøgelse (skulle lige have noget mad først.. )

Så måtte lige i Søstrene Grene og trøsteshoppe lidt, men mere om det en anden dag. Her kommer en gang billedespam af de Zentangles/doodles jeg fik lavet hen over min ferie i USA.

Inspireret af Søhestens tegninger

Også inspireret af Søhesten, denne gang DIY's

Inspiration fundet her

Inspiration fundet her

Fundet et sted i blogland, kan ikke lige huske hvor (i farver)

Inspireret af denne DIY af Søhesten

Inspireret af Rappedikkes lille tegning

En Janni Original.. :D

Lidt farver skal der til, jeg har brugt denne DIY

Inspireret af en doodle set i blogland, variation af cirkelmetønstret nedenunder.

Jeg har brugt denne DIY

Inspireret af denne

Endnu en variation af cirkelmønstret som i Søhestens DIY

torsdag den 16. februar 2012

New York

Som jeg skrev i går, var det både godt og skidt, at New York Giants vandt Super Bowl.. Skidt, fordi vi heppede på Kærestens hold, og de fortjente at vinde... Men godt fordi at jeg så havde endnu en grund til at tage ind til New York (som om jeg havde brug for en grund..)

Så om tirsdagen tog jeg toget ind til New York, et tog der var proppet af Giants fans.. Så jeg fulgte strømmen af mennesker, så jeg kom af det rigtige sted, og fik skiftet til metroen, og stod af ved Ground Zero. Derefter gik jeg lidt forvirret rundt blandt alle menneskerne, for at finde et sted, hvor jeg måske kunne komme til at se paraden. Jeg fandt et okay spot, og så skulle der bare ventes, jeg ventede nok i 1-1½ time på at se dem komme kørende forbi på deres parade vogne. Desværre havde de ikke lavet den bedste rækkefølge af spillere, familie/andet og medie folk, der kom forbi. Det var jo kun spillerne og trænerne, som fansne var kommet for at se, og ikke deres familiemedlemmer. Og desværre er nogen af de bedste billeder jeg fik taget, af fuldstændig ligegyldige familiemedlemmer.. Men jeg var så heldig at få et billede af Eli Manning og Vince Lombardi trofæet..

Her kommer en omgang billed spam fra min del af paraden og lidt andre billeder fra New York:

Flokken af mennesker bag mig..


Der blev kastet konfetti og toiletpapir ud fra vinduerne, både før, under og efter spillerene kom forbi.



Eli Manning med Vince Lombardi Trofæet!


Ground Zero og det nye Freedom Tower, mener jeg det hedder.

På vej op mod Times Square.

Et lille udsnit af Times Square området...

onsdag den 15. februar 2012

I'm baaaack...

Så kom jeg endelig hjem.. Eller.. det har jeg jo været i nogle dage, men jetlag og genstart på mit aktiverings job i en børnehave, har været ret hårdt.. Og så skulle tasken og alle goodies'ne jo pakkes ud, samt alle billederne skulle lige lægges på computeren og ses efter. Og så har kæresten ellers gået og prikket til mig.. Hvornår opdaterer du din bloooåååg.. (ja, sagt med den her lidt pivede småbørns stemme)
Så nu må jeg da vidst hellere få taget mig sammen :D

Her kommer lidt stemnings billeder fra mine første dage i New Jersey..
Et billede af Philadelphias skyline.. Vi tog ned til Philadelphia dagen efter jeg kom til USA. Det er en 2 timers køretur, så det er ikke så slemt, hvis vi skal derned en anden gang. Jeg var ret mærket af jetlag'en, så vi fik desværre ikke så meget ud af turen, som vi gerne ville. Men vi kom ved et tilfælde ind på National Liberty Museum, hvilket var en stor positiv overraskelse. Og det kan klart anbefales. Så gik vi lidt videre, blandt andet forbi Liberty Bell (hvilket vi ikke var inde og se, da der var en gigantisk kø..  Må blive næste gang) og så Elfrets Alley, som jeg var pænt skuffet over. Jeg havde forestillet mig en lækker lille bydel med maange gamle huse fra 1700-tallet. Det var en kort lille gade med nærmest helt almindeligt udseende huse, det eneste der virkelig gjorde at de skilte sig ud, var det lille skilt, hvor der stod et årstal og så at de var bevarede.. ÆV!

- Derudover var vi inde og få en Philly Cheese steak.. I mit hovede var det altså en stor bøf dækket af ost - i virkeligheden er det en slags sandwich med kød, ost og løg.. faktisk helt okay, men ikke lige det jeg havde forestillet mig :D




Søndag var det Super Bowl! Noget vi begge så meget frem til. Vi tog i rigtig god tid ind på Buffalo Wild Wings, fordi vi frygtede at der ville blive fuldt hus... (vi kom 2½ time før kampstart..) Men først en time før kampen begyndte der sådan rigtig at komme mennesker, og en halv time før kunne man  stadig finde borde.. :D Men vi hyggede os, personalet var alle så søde, selvom Kæresten sad i hans Patriots trøje, og 2/3 af personalet var Giants fans..
Der var forudbestilt 12.000 winger til folk, der skulle holde deres egen Super Bowl fest, og da vi kom, blev der stadig ringet ind og bestil winger.. Damn siger jeg bare...
Vi havde alt i alt en rigtig god aften, selvom det var Giants der vandt (også fortjent sejr, selvom jeg gjorde mit til at Patriots skulle vinde...) Men i og med at Giants vandt, fik jeg en rigtig stor oplevelse, som jeg fortæller mere om en anden dag, det kræver nemlig masser af billed spam.. :D

En af de andre aftener måtte vi tilbage på Buffalo Wild Wings - vi havde slet ikke fået nok wings.. Vi havde forberedt os på, at der bare skulle ædes til den store gudlmedalje, og så spiste vi stort set ingen ting (ja alt er relativt, men det var ikke meget vi fik) Så da der poppede en post op på Facebook om, at en high school klasse skulle komme og deltage i en Blazin Challenge, måtte vi over og se på.. :D
- Blazin er deres absolut stærkeste sauce - der efter Kærestens udsagn er vicious (groft oversat -brutal) og han smagte kun en lille smule på en stang selleri.

Der var 4 knægte ud af 12, der skulle deltage. Det går ud på at spise 12 stk winger (kyllinge vinger og små lår) dækket af saucen på under 5min, UDEN at røre sin drik eller serviet.. Stakkels stakkels knægte.. 2 gennemførte, den ene efter godt 3 min, med tårerne løbende ned af kinderne, den anden lige inden for tiden. De 2 andre måtte give op. Den ene af dem var helt fra den, løb ud på toilettet for at vaske sig, og kom derefter ind og bundede 2 store glas mælk, før han så normal ud igen.. Daaamn, jeg skulle betales for det, hvis jeg skulle gøre det, og selv der er jeg ikke sikker på at jeg kunne fuldføre.. UF

torsdag den 2. februar 2012

USA here i come!

 Der bliver stille på bloggen den næste uges tid. Jeg tager nemlig afsted til USA igen. Nærmere bestemt Eatontown, New Jersey. Det ligger syd for New York, så der skal jeg selvfølgelig ind og shoppe en dag. Desuden står den på to store shopping malls, hvoraf det ene er et outlet mall - dvs mange flere ting i kufferten :D

Jeg flyver i morgen tidligt til kbh, og tager derfra videre til Newark lufthavn, hvor jeg bliver hentet af min kæreste. Lørdag morgen står vi halvtidligt op (jeg er nok ramt af jetlag - og stadig på dansk tidsplan, som er 6 timer bagud i forhold til NJ), og så går turen til Philadelphia og Sightseeing.

Søndag er der Super Bowl - som både min kæreste og jeg ser meget frem til. Mest ham nok, da kampen bliver mellem New England Patriots (som er hans hold) og New York Giants. Begge hold hører til meget tæt på, hvor vi er, så der er helt sikkert masser af stemning (og flest, der hepper på Giants). Vores plan er at tage ind på vores favorit spisested: Buffalo Wild Wings og se kampen der, samtidig med at vi får fantastisk god mad!

 Resten af ugen skal min kæreste arbejde, så der skal jeg SHOPPE, når han er på arbejde :D
Herunder er der lidt stemningsbilleder fra da kæresten var i New York før jul.