mandag den 30. april 2012

Nye kattesager (billedspam)

Der var lavvande i kattemadsbeholderen, så jeg måtte ud og købe noget mere til de kære "små". Men uden bil er det lettere svært at fragte 10kg kattemad hjem (og diverse andre småting, som de selvfølgelig ikke kan leve uden)
Så jeg valgte at bestille på nettet - hos Zooplus. (Nej indlægget er ikke sponsoreret - id wish!. ) og så røg der selvfølgelig lige et par ekstra ting med i indkøbskurven - snacks og en aktivitets feeder. Men den kan i se herunder..

Uuuuh en ny kasse til os!

De er sjove at hive og bide i, de her grønne dimser..

Åbner du den ikke snart?
Indholdet - mad, snacks, en optrækkelig skilpadde og aktivitetsfederen
Samlet og klar til at de fanger fidusen..

Hmm.. hvordan får jeg fat i dem - jeg stikker da hovedet ned i..
Øøøøv det virkede ikke
Haps - man skal bruge poten Gaia, siger Findus (Mor er så STOLT af sin fede Basse, der fangede fidusen først)

Sådan her? (3min senere havde de tømt dem alle - så kunne jeg pænt fylde snacks og mad i igen)

søndag den 29. april 2012

Lindskjalvs Nat (langt og følelsesladet indlæg med mange billeder)

I dag er det 2 år siden, at jeg måtte sige farvel til dig. Det er det den sværeste og alligevel den nemmeste beslutning jeg har måttet tage. Den sværeste, fordi jeg stadig ikke helt ved, hvordan jeg kan undvære dig. Den nemmeste, fordi jeg ikke kunne bære, at du skulle lide mere. For at forklare/fortælle hvor stor betydning du har for mig, hvor dejlig og fantastisk jeg synes du er, må jeg hellere starte fra starten.

Du blev født den 19/09 - 04, men der gik lidt tid før jeg opdagede dig. Faktisk var du reserveret til en anden til at starte med. Min bedste veninde for, at det ikke skal være løgn!(der gik dog et års tid, før vi fandt ud af det)
Min X og jeg havde på det tidspunkt overvejet at få en kat mere. Og jeg havde surfet rundt på nettet og fundet ud af, at det var en Norsk Skov kat vi skulle have. Jeg var vild med størrelsen, pelsen og især deres temperament. Vi fandt opdrættet Lindskjalv, som vi synes var rigtig spændene og virkede som det rigtige for os. Der var et par killinger til salg, deriblandt dig.( Min veninde måtte desværre trække sig - til mit held). Jeg havde fra starten af forelsket mig i beskrivelsen af din søster Sol, hvorimod min X synes du lød helt rigtig.
Da vi besøgte dig første gang skete der noget. Mens vi sad på gulvet og snakkede med Lone, din opdrætter, og legede med jer killinger, så var der en lille miv, der fangede mit øje. Jo længere tid vi sad der, jo flere killinger faldt fra (de lagde sig til at sove) Til sidst sad jeg kun og legede med en - DIG. Og som Lone forklarede det - så havde du valgt mig. Noget jeg i dag stadig føler mig så heldig over.

Ventetiden var lang, selvom det nok kun drejede sig om en lille måned. Men den 26/12-04 var du klar til at komme med os hjem - Julegaven det år. Du gik helt selv ind i transport kassen - klar til dit nye liv hos os.
Lige indtil vi begyndte at køre - sikke en tur - hele turen hjem miauede du. Pjuske og dig fandt rigtig hurtigt ud af det sammen. Mest af alt til din fortjeneste. Du lagde dig bare hen til hende, indimellem gik hun, eller du fik et dap i hovedet, men de fleste gange accepterede hun dig, og i lå tæt sammen og puttede.

Du blev ældre, og voksede dig rigtig smuk. Du kom endda på en enkelt udstilling - desværre var du ikke super racetypisk, men til mit held havde du det mest fantastiske temperament. Vi havde lidt problemer de første år. Indtil vi fandt ud af at du led af struvitsten (urinvejssten). Senere kom Findus også til. Ham synes du var en lille møgunge og en værre bandit. Men han blev da indlemmet i din lille familie.
Nogen af de ting jeg husker bedst, er f.eks. når vi skulle til dyrlægen, kunne jeg sagtens lukke dig ud af den lille transport taske, og så gik du ellers rundt og undersøgte det hele - du havde slet ikke tid til at blive tjekket af dyrlægen.

Du var altid meget social og snakkende. Du elskede opmærksomhed. Og i perioder var du rigtig træls, når du insisterede på at komme op og ligge ved mig, når jeg spiste. Du var uden tvivl min kat, jeg kunne altid kalde dig til mig. Det sødeste var, at hvis jeg fløjtede melodien fra Jysk reklamerne, så kom du løbende med halen højt løftet. Jeg havde en ide om, at jeg gerne ville have killinger på dig, og jeg havde også fundet en fin hankat til dig. Men du havde andre planer. Stak af og fandt din egen gjorde du. Men desværre mistede du kuldene. Og jeg bestluttede, at det nok ikke var så smart alligevel - desuden ville du ikke kunne tåle killingefoderet, på grund af dine urinsten.

Da vi havde boet i Skive i nogle år, opdagede jeg at du begyndte at ændre dig. Findus var pludselig meget efter dig, og du havde tabt dig meget. Du var stadig lige social og snakkende, men du var ikke helt den samme. Jeg tog dig til dyrlægen, som indlagde dig til behandling i 4 dage. Alle dyrlægerne og veterinærsygeplejerskerne i skive ELSKEDE dig. Fordi du var så social, veltilpas og nem. Du tog det hele i stiv arm, livede op når jeg var der. Selv, da de kom ind med en Svane ude i rummet, hvor du boede på dyresygehuset, så synes du bare det var spændene.  Jeg fik dig hjem efter de 4 dage, og i noget tid havde jeg fået min dejlige Nat tilbage. Men en måneds tid efter, kunne jeg mærke, at den var gal igen. Du havde det ikke godt. Og jeg frygtede at tage dig med til dyrlægen. Og jeg skammer mig over, at jeg udskød det et par dage.

Men fredag d. 29/04 - 2010 tog jeg tidligt fri og kom til dyrlægen med dig. Hun mærkede på dig, og kunne med det samme mærke, at din lever slet ikke føltes rigtig. Hun tog en blodprøve, men advarede mig med det samme om, at det ikke så godt ud. Kort efter kom hun tilbage og sagde, at vi kunne godt gøre det sammen, som sidst du var indlagt, men det ville kun give dig en kort frist. Og det ville komme hurtigt tilbage igen. Det bedste ville være at sige farvel. Hun lod mig sidde med dig og tænke over det. Selvom jeg selvfølgelig vidste, hvad der skulle ske. Du lå hos mig, i fuld tillid til, at jeg ville passe på dig og gøre det rigtige.

Du sov stille ind i mine arme og ligger nu i min mors have. Hvor jeg kigger forbi og siger hej indimellem. Der går ikke en dag uden jeg savner dig. Jeg kan stadig ikke åbne en dåse tun uden at tænke på dig. Spise en is uden at kigge efter dig. Fløjte melodien fra Jysk uden at håbe du på magisk vis dukker op. Men jeg ved jeg gjorde det rigtige - at du har det godt nu. Jeg savner dig bare så meget!
 
De fleste kæledyrs ejere kender til Regnbuebroen, (advarsel den er meget hård at se, når man savner) vi har alle et eller flere dyr der er der nu. Og jeg ved, at Nat og Nyx leger sammen der nu, og venter på mig til den dag vi mødes igen.

 Hvordan kunne jeg undgå at falde for dig?
Din lille røver!
Indimellem var i de bedste venner
Mmmh IS


Så smuk og tillidsfuld
De bedste venner
Du var altid i nærheden - helst som midtpunktet, så du ikke gik glip af noget

Hvad er du for en?
Er jeg ikke dejlig?

Fra den sidste aften hjemme.. Så smuk og dejlig.
Mit aller sidste billede af dig. Du ligger trygt og tillidsfuldt hos mig og spinder.

lørdag den 28. april 2012

Nyt guf..

Im sooo lucky.. For et stykke tid siden vandt jeg en Give Away hos ByKirsti. Jeg vandt en hel masse lækkert neglepynt, som jeg glæder mig til at komme til at lege med :D

I dag var jeg på en shoppe tur i City Syd her i Aalborg - og hvad skuer mit øje?? 50% på alt i Pilgrim butikken!! Og sørme om de ikke havde mit ur. Iiiih hvor er jeg bare glad nu.
Desuden var jeg et smut i Panduro Hobby og Tiger, hvor jeg fandt lidt godter.
Hvad læderet skal bruges til, må i vente og se..




Soooo Prettyyyyyy

My Precious

Lækkerier fra Tiger

Neon snor..
Guf fra Panduro - nyt lækkert masking tape

Farve prøver fra Bauhaus - ved ikke helt hvad jeg skal bruge dem til endnu. Måske en flagranke?

torsdag den 26. april 2012

Buzzador - Vanish kampange (og GiveAway)



Jeg har i et stykke tid været Buzzador. At være Buzzador går ud på, at jeg modtager nogle produkter fra en kampange. Jeg skal så afprøve disse produkter og fortælle om det til venner og bekendte. F.eks. her og via facebook. Eller for at bruge deres udtryk - Buzze. Løbende under kampange forløbet skal jeg så skrive små rapporter om, hvordan det går, hvordan jeg synes produkterne virker. Tilsidst skal jeg skrive en slutrapport. Og jeg får selvfølgelig lov til at beholde produkterne.

Men jeg vil lige fremhæve, at kan jeg ikke lide produkterne eller ikke kan stå inde for dem - kan jeg fra starten af melde mig fra. Det handler om at komme med sin ærlige mening.

I dag modtog jeg så en ret stor kasse fra Buzzador. Jeg havde helt ærlig kun forventet 1-3 produkter. Men i kassen var der 7 plus 10 prøvepakker som jeg kunne dele ud! (jeg vidste ikke de havde så mange forskellige produkter!)
Og til min overraskelse og store fornøjelse, kunne jeg se at flere af produkterne er PARFUMEFRI og SVANEMÆRKEDE.
(advarsel - mange billeder)

En fyldt kasse!

Alle produkterne - 17 i alt

Læg lige mærke til mærkningerne - parfumefri, astma-allergi danmark og svanemærket!

Prøvepakker!

Mistænkelige pletter på sofaen skal jeg helt sikkert bruge den her til..

3 stk der helt sikkert skal bruges  - på Kærestens tøj!

Gaia var ret interesset, da jeg fortalte om pletfjerningen - hun spurgte om de også kunne fjerne striber..
3 heldige vindere får lov at få 2 af disse med hjem!
Fordi jeg har været så "heldig" at modtage alle disse produkter, så skal I ikke snydes. Så derfor skyder jeg en lille Give Away i gang.
3 heldige vindere kan modtage 2 af disse prøve pakker  - det eneste du skal gøre er at være fast læser og lægge en kommentar.
Vinderne bliver udtrukket søndag d. 6 Maj.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Dette er et sponsoreret indlæg - jeg har modtaget produkterne til egen benyttelse - men ordene og holdningerne er helt mine egne.

onsdag den 18. april 2012

Drømme o.0

Jeg havde aldrig troet det.. men jeg er faktisk lidt nærig i forhold til penge. Eller.. nærig er måske så meget sagt. Jeg er i hvert fald bange for at bruge for mange penge (hvem har ikke set Luksusfælden??) Og en lang historie kort, så har jeg købt et nyt kradsetræ, som viser sig at være for lille til vores katte. Findus er så stor, at han ikke kunne vende sig i hulen! Gaia kunne godt. Men nu er vi nødt til at prøve at sælge det (med tab desværre ):  ) og finde et andet, hvor målene passer bedre. For det træ vi har nu synger på sidste vers - en hule er helt revet i stykker, og de har kradset sisalen over flere steder! Men det er en jungle.

Men jeg har haft det rigtig skidt med, at jeg har brugt, hvad der for mig er mange penge, på noget vi reelt ikke kan bruge til noget. Og det resulterede igår i en lang snak om vores økonomi (som faktisk er bedre en jeg havde troet - jeg sidder stadig fast i de vaner/ det mønster, da jeg boede selv og derfor havde en noget strammere økonomi) - og en fantastisk Kæreste, der tålmodigt forklarede mig, at jeg faktisk gerne må bruge penge på mig selv. Han sagde rent ud (selvom han nok ikke vil være ved det nu c",), at han gerne så at jeg brugte 2000kr på 4 stk tøj, som så var af god kvalitet og som jeg virkelig gerne ville have, end jeg køber 6stk tøj for en tudse.. Amen har jeg da ikke bare en dejlig kæreste?!? <3


Hvilket jo lige satte skub i de der ting, som jeg drømmer om.. Så her kommer lige en lille billede serie over ting, som jeg overvejer/drømmer om..
Denne Huawei Honor eller en Iphone 4 (s)


Denne lækre taske til 1000,- har jeg længe savlet over.

Noon Copenhagen i Rose/guld til 1195,-

Smukt ur fra Pilgrim i enten sort eller hvid - 599,-

Denne skønne tunika fra Karen By Simonsen 799,- - som jeg desværre ikke har kunnet finde i Aalborg og derfor ikke ved om jeg er "pæn" i


Den her lækre cardigan fra Culture til 300kr

søndag den 15. april 2012

Masser af hækling..

Puha jeg synes, at jeg hækler en helt masse for tiden. Jeg har fået tre bestillinger på "Helgaer" af en kollega, lige som jeg er blevet færdig med Hubert. Og så var der jo også et hængeparti i form af et Kindle Sleeve, som jeg havde lovet at lave. Inspireret af Lutter Idyls mønster på hendes Iphone Cover 3, så besluttede jeg mig for at lave den med trekanter. Det krævede en del tællen masker, en masse kvadrat papir og flere forsøg, før jeg fandt frem til et brugbart og overskueligt mønster.

Jeg har brugt min egen DIY til at starte med, og så hæklet efter min mønster tegning, der er lavet i skala 1:1 (ca).
Og selvfølgelig skulle mine fine navneetiketter med på.
Nu er jeg spændt på at høre, hvad den heldige modtager siger til både Hubert og Sleevet. Jeg er i hvert fald ret hooked på det, og overvejer at lave en ny til mig selv. Med et lignende mønster - eller måske et helt andet..



Min fine etikette :D

Her kan i se mit mønster, som jeg har fulgt.

Overgangene er blevet meget pæne og skarpe.