søndag den 2. september 2012

Kender i det...

Kender i det.. Når man får et nyt katalog i hånden, hvordan det kribler i fingrene på en, for at finde ud af, hvilke nye herligheder der er kommet?
Det er lissom da man var barn og det store legetøjskatalog kom op til jul.. alle de krydser man fik sat ved alle de ting man ønsker sig..
Tjaa.. det er jeg bestemt ikke vokset fra.. faktisk er det næsten blevet værre bare se hvad jeg har gjort ved det nye katalog fra Panduro Hobby:

Æselører ved alle de ting jeg ønsker mig.. damn det bliver dyrt!

Den fine forside..

Læg lige mærke til prisen!

Masking tape§§§

6 kommentarer:

 1. Oh yes, jeg kender det alt for godt. Jeg har selv lige anskaffet mig det superflotte katalog, og det er lokumslæsning i lang tid. ;-) Jeg bliver aldrig træt af at bladre og blive inspireret :-)
  Kh Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan har jeg det også. Faktisk, gør jeg det, at hver gang der kommer et nyt, så klipper jeg det gamle i stykker og gemmer de billeder som jeg bliver inspireret af. Jeg har en bog, som jeg putter det i, sammen med de tanker jeg har gjort mig. Så når jeg mangler inspiration, så tager jeg den frem :D

   Slet
  2. Supergod idé, men det får jeg nok aldrig nosset mig sammen til at få begyndt på ;-)

   Slet
 2. Det kender jeg godt, især når IKEA kataloget kommer ind af døren :)

  - Sigaards.dk
  Kig forbi og deltag i min Give-Away

  SvarSlet
 3. Hi hi hi det kender jeg også godt. Jeg bladrer og bladrer også. Drømmer og ønsker! Det er fantastisk:-) Hvor er det i øvrigt en god ide med æselørene. Jeg plejer at sætte ringe omkring, det jeg kan bruge, men det er altså altid lidt besværligt at bladre det hele igennem for at finde frem til det:-)

  SvarSlet
 4. Så lige du har deltaget i min sidste hækleopskrift giveaway. Du er velkommen til at deltage i den nye jeg har kørende, samt min Accessories giveaway

  SvarSlet