fredag den 4. maj 2012

Oprydnings flip...

Jeg har længe snakket om, at vores reoler i stuen trængte til at blive ryddet op og omorganiseret. Men jeg har bare ikke haft overskuddet - eller sandt at sige, så har jeg været aaalt for god til at finde på andet at lave. Som Kæresten siger, så er jeg verdensmester i overspringshandlinger.

Men i dag tog fanden ved mig. Jeg startede lige ud med at vaske 4 - ja 4!! - maskiner vasketøj. Og mens det hang til tørre nede på snoren - det startede ud med næsten solskin, men nu er det godt nok gråt og trist - så gav jeg mig i kast med reolerne.

Først blev ALT tømt ud. For sjov talte jeg lige bøgerne. 196 bøger har vi stående i stuen! (og det efter jeg fjernede alle Kærestens fagbøger). Puha, og så blev der ellers tørret støv af - hvilket der i den grad trængte til - og om 3 timer trænger det sikkert igen, sådan er det at have katte.
Og så kom det store projekt at få farveinddelt bøgerne. Hurtigt fik jeg lavet det til 6 bunker. Sort, hvid, rød, blå, grøn og sandfarvede omslag.
Så skulle det hele jo sættes op igen - åh hvem der havde hushjælp, og ikke bare Findus, der ikke er til så meget hjælp - men op kom det hele, og nu har vi også de mest brugte spil inde i stuen (Ego, TP og Bezzerwizzer), så vi ikke skal ind i rodeværelset efter dem..

FØR
Rodet!
UNDER
Bunkerne er sorteret - Gaia skal lige tjekke mit arbejde..

Så skal der tørres af, Gaia er ikke helt sikker på, hvad der er i skålen - Findus mener,at det er hans hylde til at sove på..
Hvad?!? Skal jeg flytte mig?
 EFTER
Meget mere rolig og harmonisk - synes jeg..
De fine stole i glas har Kærestens mor lavet!


4 kommentarer:

 1. Åh, jeg hader også reol-rod!
  Din oprydning har da båret pote og er blevet rigtig fin, synes jeg. Du har det sikkert meget bedre her bagefter? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg helt bestemt. Nu mangler jeg bare rumdeleren i vores rodeværelse - 16 rum, der er fuldstændig proppet med bøger, krea grej og alt mulig mærkeligt.
   Velkommen til - har du set, at jeg har en give away igang?
   Janni

   Slet
 2. Sikken en energi - Herligt - og så fint det blev :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak - det var i den grad også tiltrængt.
   Og velkommen til - du skal være velkommen til at deltage i min give away :D
   Janni

   Slet