tirsdag den 12. juni 2012

Just one of those days..

I kender det godt ikke.. De der dage, hvor man bare skulle være blevet under dynen..
Sådan en havde jeg i dag. Bogstaveligt talt.

Jeg satte mit vækkeur godt træt i går aftes. Så da det ringer kl 6, står jeg op og tager et lynbad, får smurt madpakke og så afsted til bussen. Først i bussen går det op for mig, at der noget galt med tiden.. Ja, det er faktisk en time tidligere end det burde være (i mit hovede) Og så går det til min gru op for mig, at jeg har sat mit ur en time for tidligt - så jeg mødte på arbejde kl 7.30 og ikke 8.30 som jeg skulle.. SUK!
Så de fik lige en ekstra time ud af mig i dag..
Og sikke en dag - de to faste kollegaer var begge ude af huset, så jeg stod med stuen selv - og det var jo med børn i højt gear og masser af konflikter. Så jeg var træt, da jeg kunne komme hjem.. til fire maskiner vasketøj..

Årh, jeg synes godt nok, at jeg konstant har en nagende dårlig samvittighed over alle de ting, jeg ikke synes, jeg får nået. Jeg har alen lange to-do lister, der kun får få ting vinget af. Og så er der endda kun mig i disse uger. Hvilket burde jo have givet mig masser af tid til at få lavet en masse. Men det går sq langsomt frem af.

Men for er det ikke skal blive ren brok i dag, så kommer der lige et par billeder af, hvad jeg fik lavet i weekenden. Tingene (med undtagelse af Helge) havde jeg med til loppemarkedet i Karolinelunden i søndags, dog den de blev solgt. - (Så er der interesse, så skriv en mail - sælges billigt)

Lidt øreringe

6 glas fade til eks. frugt, lys eller?
Kræftens Bekæmpelse har lavet disse smarte uv perler, som jeg har lavet en masse armbånd af.

Tilføj billedtekst
Disse halskæder i lædersnører (og et par armbånd i piskeflet)

En ny Helge, nr 4 - uden blitz kl 22.30 :D
Med blitz
Uhmmm.. spiser du kylling? Hvis jeg nu er sød, må jeg så smage???

3 kommentarer:

 1. Har du selv lavet de glas fade? De er helt vild flotte. Og din Helge er totalt nuttet. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - fadene er nogen jeg har købt, men de er dekoreret med glas dekor fra Panduro hobby. :D Helge er også et stort hit :D

   Slet
 2. Har netop tilmeldt mig som din faste læser nr 20 :) Glæder mig til at følge med :) Kig gerne forbi min blog:)

  SvarSlet