tirsdag den 15. maj 2012

Musthaves (fra USA)

Når Kæresten er afsted på hans arbejds ture til USA, er der nogle ting, som han bare skal have med hjem. Ikke alle tingene er noget, der skal med hjem hver gang. Men der er ting, som når at blive spist :D Andre ting er til andre - gudskelov er han SAS Guldkorts holder (deres bonus ordning for dem, der flyver MEGET) og derfor kan han have 2 stk bagage med hjem uden at betale for ekstra. Og det havde han god brug for denne gang. Han skulle købe ind til mig (bare lidt), noget til andre (ikke så meget, men DYRE ting) og så til hans "lille gå tur" i Norges bjerge til sommer (MEGET)
Her er et lille potpourri af billeder af eksplosionen i soveværelset - og de ting han havde med til mig og andre...

Kærestens Indkøb til "gå turen" :P

En lille del af eksplosionen - og ja de hvide æsker er Apple..! Og et par Converse i baggrunden..
Hvad - skal vi flytte os?

Jeg gider i hvert fald ikke..
Angry Birds vingummier, Salt water taffy og Charleston Chews!! (Som er favoritten!)

Salt Water Taffy - hvem har ikke set Friends, hvor Ross går amok over dem?
Saucer fra Yndlings fastfood stedet over dem alle Buffalo Wild Wings

Asian Zing er Kærestens yndlings (og den stærkeste af de tre varianter her, derfor den er mest orange), Spicy Garlic er min, og Parmesan Garlic blev anbefalet af Buffalo pigerne.. :D

mandag den 14. maj 2012

Modeblogger for en dag.. eller..

Jeg har været lidt offline i weekenden - Kæresten kom hjem.. SÅ det skulle jo bestemt nydes. Søndag tog vi begge til Trademark outlet i aalborg kultur og kongres haller. Det var en blandet fornøjelse. Jeg havde forventet mange flere stande, men der var lige præcis to, der viste sig at være et hit. For Kæresten var det en stand, der solgte skjorter i mærket Guide London, den der bliver linket til var desværre ikke i hans størrelse - men den skal købes (for den er møglækker :D)

For mig var det et stort hit at komme forbi standen med Liv of Copenhagen. Sikke mange lækre ting med masser af frække detaljer. Jeg håber virkelig, at hun snart får sin webshop op at køre.. Indtil videre kan man købe nogle af hendes sager på Miinto.

Min super lækre læderjakke, som jeg kommer til at bo i her til sommer!

Sommerkjolen
Med fede detaljer

Forskellig farvede knapper

Pink og neon grøn syning
På denne lækre kjole - som jeg skulle, efter Kærestens udsagn, få en god røv i :D

lørdag den 12. maj 2012

Corporate Zombie...

En lille gave til Kæresten, der er kommet hjem i dag. Han er som så mange andre fyre meget fascinerede af Zombier. Og da jeg til jul fik et par hæklebøger, var det med en lille bagtanke. Jeg skulle da lave en zombie til ham. Og i Creepy Cute Crochet var der den helt perfekte zombie - en Corporate zombie. Kæresten arbejder for et større firma, et såkaldt mappedyr, så er det jo helt perfekt. Jeg synes dog ikke han er blevet helt perfekt..
Læg lige mærke til detaljen med kraven (og lad være med at se limrester og syninger ved håret)

Must. Have. BRAINS!

torsdag den 10. maj 2012

Dagens kup

I dag på vej til arbejde var jeg lige med en kollega inde hos bageren, mens hun købte mad, blev mit blik fanget af nogle tilbudsvarer.
Og hvad finder jeg - en masse fine kattefigurer af træ og nogle cupcakes skilte. Haps Haps.. For den nette sum af 26 fik jeg disse 3 lækre ting. Og faktisk tror jeg, at jeg skal forbi i morgen og købe lidt mere..
Super fint Cupcake skilt.. Aner ikke hvad jeg skal bruge det til - endnu..
De skal helt klart bruges til blomsterkrukker! Det ligner tavlemaling, der er på, så det skal afprøves..!
Gaia skal lige tjekke, hvad det er for nogle misser..

onsdag den 9. maj 2012

Hudløst ærligt..

Det her indlæg kommer til at handle om børn. Mest af alt mit ønske om at få dem.
(Og til Kæresten, hvis du læser med - DONT  :D  - Det her er hverken pres eller et indlæg, der skal give dig dårligt samvittighed - blot mine tanker!)

Jeg har et brændende ønske om at blive mor. Og jeg har været klar og SKRUK i flere år nu. Faktisk siden jeg var halvvejs gennem min uddannelse som Pædagog. Jeg havde faktisk et ønske om at få mit første barn, før jeg blev 25. Men livet kom lissom i vejen, som det har det med at gøre. Så da jeg som 25år hverken havde kæreste eller barn, måtte jeg jo revurdere min fantastiske plan. Så nu er det bare et håb om, at jeg har fået mit første barn, inden jeg bliver 30.. og så må jeg jo håbe på, at livet har samme planer som mig :D

Og det der med at være skruk og arbejde (jaja - okay, det er aktivering) i en børnehave, er ret bittersweet, for ikke at snakke om sæsonen vi går ind i  = BABY'er over alt!. Der er alt for mange lækre børn derude. Og da jeg indimellem er så heldig at være hos 2års gruppen i børnehaven (denne børnehave er i et udsat område, så de har en 2års gruppe, mod at de normalt starter ved 3 års-alderen) kan jeg ikke lade være med at tage en ordentlig inhalering af den dejlige småbørns duft.. (OG nej - det er ikke duften af en fyldt ble jeg snakker om vel...!!!) og drømme mig væk.. Hvilket indimellem kan være alt for nemt - som når et af de dejlige børn møder en i døren om morgenen med et kæmpe smil og et HEEEEEJ Janni!, eller når de af sig selv kommer hen og vil op på skødet, for bare lige at sidde lidt, eller når jeg trøster et af børnene, der putter sig tæt ind til mig og så falder til ro. Hvordan kan jeg andet end at smelte og tænke på, hvor dejligt det er, når det er ens EGET barn.

Selvfølgelig er det jo ikke en ren drøm at blive forældre.. Det har jeg et okay billede af, hvis jeg selv skal sige det - jeg har indimellem stået i situationer, hvor jeg virkelig har været glad for, at jeg KUN var på arbejde. Jeg har skiftet min del af lorte-bleer, og tisse tøj - fra børn som burde være for store til det. Jeg har skam også stået med en knægt, der havde lavet i bukserne, og skulle overtale ham til at tage dem af, for det ville han ikke! Eller diskussionen om, hvorvidt de skal have flyverdragt eller jakke på uden for - i 5graders kulde.. Eller prøve at tale et hysterisk barn ned, der bestemt ikke vil gøre som der bliver sagt. Og der kan nævnes mange, mange andre episoder. Men alt det blegner stadig ved tanken om at få mit eget barn.

Min største frygt er bare, om jeg nu også kan få børn. Qua hele min forhistorie med mine blødnings problemer, som jeg har skrevet meget om tidligere, som er på vej ind i sit 5 år med behandlinger og undersøgelser, der indtil nu ikke har hjulpet det mindste. Og når jeg jo bløder så meget som jeg gør, så frygter jeg selvfølgelig, at mine chancer for at blive gravid er meget små - da ægget jo skal nå at fastgøre sig.. (medmindre jeg har misforstået noget..) SÅ når jeg skal til min næste undersøgelse, om en lille måned, så har jeg nogle spørgsmål, jeg er nødt til at få svar på. Spørgsmål, der kan make it or breake it for mig...

Hvis jeg ikke kan blive gravid er det ikke jordens undergang - eller det prøver jeg i hvert fald at sige til mig selv, hver gang tanken strejfer mig. Adoption er jo altid en mulighed - og jeg har da også overvejet tanken om at blive plejemor en gang i fremtiden - så fremt min bedre halvdel er med på det..
Men det smerter mig, hvis jeg skal gå glip af hele graviditeten. Oplevelsen af at bære mit barn under hjertet, opleve hele dets udvikling, fra det første chok hvor det bevæger sig - til frustrationen over, at det ikke vil komme ud. Men lige nu kan jeg kun håbe og drømme... Og sukke over alle de smukke bebser rundt om i blog land og i min omgangskreds...

Og indrømmet, jeg har da både tænkt i indretning af børneværelset, ting jeg vil nå at lave til mit barn, navne, fantastiske legeting til barnet, lækre pusletasker, bæreseler vs slynger osv. Og blogland er jo fantastisk til at hente inspiration i..Men jeg har indtil videre måttet holdt mig selv i en meget meget stram snor. Jeg vil ikke lægge pres på Kæresten, der udmærket godt ved, hvordan jeg har det med børn - herre gud, det stråler sikkert ud af mig, når jeg snakker om dem ude på arbejde - eller når jeg bare berører emnet det mindste, eller når vi er sammen med omgangskredsens dejlige piger.. I just can't help it.. Og selvfølgelig har vi da ting, som vi skal have snakket om, inden vi springer ud i det hele.. I know.. Jeg har bare meget svært ved at vente..

Men indtil da vil jeg tillade mig at drømme, ønske og håbe..

mandag den 7. maj 2012

Briller vs Kontaktlinser

Jeg har fået nye briller!! (eller, det er faktisk et stykke tid siden.. jeg har bare først fået nosset mig sammen til at tage billeder nu)  Det sorte stel minder meget om det jeg havde før, mens det lilla er helt nyt for mig.
Jeg tror aldrig, jeg har haft et stel så "stort" før.. Men jeg er helt vild med det..

Det føles som om jeg aaaaltid har gået med briller. Og det har jeg vel også næsten. I 3-4kl fik jeg konstateret en bygningsfejl og nærsynethed (det er når man har svært ved at se ting langt væk) og fik derfor briller. I en del år efter gik det hurtigt ned af bakke, fra jeg sagtens kunne undvære indimellem - til nu, hvor jeg er muldvarp uden.

Men de sidste par år (4 eller noget i den stil) har det stået helt stille. Dvs, min styrke har ikke ændret sig. Hvilket jeg personligt synes er virkelig fedt! For briller er sq dyre!
Men den her gang har jeg prøvet noget helt nyt. Jeg har fået KONTAKTLINSER... hehehe.. ja okay, jeg er en kylling, siden jeg ikke har fået dem før nu. Men jeg blinker som en sindssyg, når noget nærmer sig mine øjne.
Og det er også lidt af en overvindelse at tage dem på. Og der skal øves en hel del med dem, før jeg tør våge mig ud i at have dem på på arbejde. Men nok snak, her kommer en "lille" billedserie..
Jeg undskylder på forhånd for underlige stirrende blikke og mærkelige ansigtsudtryk... :D

Det sorte stel

Det lilla - inkl stirre øjne (og det efter 10 forsøg, så opgav jeg)
Ja ja - lidt spas skal der være
Nærmest smukke?

Mig - Au Natural..

Med linse - den kan lige anes i kanten - og de rødsprængte øjne er en reaktion på mine mange (MANGE) forsøg på at få linsen i.
Sådan en lille en kan da ikke være så svær..!!!!!

søndag den 6. maj 2012

Og vinderene er...

 Så er de tre heldige vindere blevet udtrukket. Jeg har brugt Random.org til at trække vinderene. ( Men jeg har desværre ikke kunnet finde ud af at lægge generatoren op..)

Første vinder:
4 - Linea1988

Anden vinder:
10 - Soegaard

Tredje vinder:
2 - Stella   

Hvis I lige vil skrive til min email (som står ovre i venstre sidebar under min profiltekst) med jeres adresser, så jeg kan få sendt pakkerne hurtigst muligt. Jeg håber at I evt vil hjælpe mig, ved at give en tilbagemelding på, hvordan i synes Vanish virker :D

Jeg er rigtig glad for, at så mange havde lyst til at være med, og jeg håber, at I bliver hængende :D


fredag den 4. maj 2012

Oprydnings flip...

Jeg har længe snakket om, at vores reoler i stuen trængte til at blive ryddet op og omorganiseret. Men jeg har bare ikke haft overskuddet - eller sandt at sige, så har jeg været aaalt for god til at finde på andet at lave. Som Kæresten siger, så er jeg verdensmester i overspringshandlinger.

Men i dag tog fanden ved mig. Jeg startede lige ud med at vaske 4 - ja 4!! - maskiner vasketøj. Og mens det hang til tørre nede på snoren - det startede ud med næsten solskin, men nu er det godt nok gråt og trist - så gav jeg mig i kast med reolerne.

Først blev ALT tømt ud. For sjov talte jeg lige bøgerne. 196 bøger har vi stående i stuen! (og det efter jeg fjernede alle Kærestens fagbøger). Puha, og så blev der ellers tørret støv af - hvilket der i den grad trængte til - og om 3 timer trænger det sikkert igen, sådan er det at have katte.
Og så kom det store projekt at få farveinddelt bøgerne. Hurtigt fik jeg lavet det til 6 bunker. Sort, hvid, rød, blå, grøn og sandfarvede omslag.
Så skulle det hele jo sættes op igen - åh hvem der havde hushjælp, og ikke bare Findus, der ikke er til så meget hjælp - men op kom det hele, og nu har vi også de mest brugte spil inde i stuen (Ego, TP og Bezzerwizzer), så vi ikke skal ind i rodeværelset efter dem..

FØR
Rodet!
UNDER
Bunkerne er sorteret - Gaia skal lige tjekke mit arbejde..

Så skal der tørres af, Gaia er ikke helt sikker på, hvad der er i skålen - Findus mener,at det er hans hylde til at sove på..
Hvad?!? Skal jeg flytte mig?
 EFTER
Meget mere rolig og harmonisk - synes jeg..
De fine stole i glas har Kærestens mor lavet!


Mine solstråler

Findus flader ud

Aaah - SOL
Hvald laver i?

Model Gaia

Smukke basse :D
Ej hold nuuu!
Kameraet bliver reflekteret på gulvet... som Gaia prøver at fange
Nej, han er ikke ved at spise min næse.. Han slikker på den :D

Hov - MAD!

tirsdag den 1. maj 2012

Nøgleringskæde

Jeg har i noget tid haft en ide om at lave min egen Octopus inspirerede nøgleringskæde. Så da jeg i lørdags fandt en masse læder rester og karabinhager, slog jeg til.
Så jeg gik i gang med at lave skabeloner, finde ud af den nemmeste måde at få stykkerne skåret/klippet ud.
Fik lavet en fin lukke måde til at slutte af med.
Hvis der er stemning for det, så lægger jeg gerne en DIY ud.


Min lukning - selvfølgelig et kattehovede - jeg er jo ikke crazy cat lady for ingenting..