søndag den 11. marts 2012

Meet miss Handywoman!

Jeg er så stolt. Jeg har samlet vores Ikea Malm kommode helt selv! Endda uden banden og svovlen - faktisk sad jeg og stor hyggede mig, mens jeg samlede og skrålede med på radioen. Kattene synes det var meget interessant, det jeg lavede. Så jeg havde selskab det meste af tiden, primært af Gaia, der helt klart er "Mors" kat. Faktisk er jeg den eneste, der sådan rigtig kan komme til hende. Til Kærestens store fortrydelse - Godt Findus har kastet sin kærlighed på ham. Og Pjuske er bare en hyggetrold hos os begge.Hvad er deeeeet? Spørger Gaia.

Gaia følger ivrigt med i hvad jeg laver.


Færdig!

Så kom der indhold i skufferne og lidt pynt på toppen. Malerierne er et par år gamle, synes soveværelset mangler lidt farve nu.


2 kommentarer:

 1. rigtigt flot! fine malerier - enkle og flotte :D

  Har ikke kunne kommenteret i et stykke tid -.-'
  håber alt står vel til og din tur til USA var alt det du håbede og emre til;) det ser sådan ud :P

  SvarSlet
 2. Tak tak - jeg er også stadig ret glade for dem - jeg har bare ikke helt besluttet hvor de skal hænge, plus vi mangler en ordentlig slagboremaskine - tror vidst det er gasbetons vægge vi har.

  Jeg kunne se du havde en super tur til Irland :D
  Jo tak, havde en fantastisk tur, og fandt så meget lækkert (plus kæresten skal overtales til at tage lidt med hjem til mig, som jeg ikke helt havde plads til sidst ;P)

  SvarSlet