onsdag den 7. marts 2012

Baaad blogger..

Ja ja jeg ved det.. Jeg har været rigtig dårlig til at blogge her på det sidste.. Der har været en masse ting, der  skulle nåes inden Kæresten igen skulle afsted på arbejde i Usa. Torsdag i sidste uge havde vi besøg af Kærestens ældste ven, og fredag til lørdag kom Svigermekanikken på besøg. Så der var masser af hygge, en tur til Ikea (meget mere om det i et andet indlæg...) og en smule travlhed. Søndagen stod på afslapning og for Kærestens vedkommende pakning af taske.. Normalt tager han afsted mandag morgen, men fordi vi skulle til Rise Against koncert mandag aften i Århus, så tog han først afsted tirsdag morgen.

Apropo Rise Against, så var det en helt fantastisk koncert. Det er anden gang jeg hører dem live, og de fyrer den bare max af hver gang. Voxhall i Århus er et rigtig lille spillested, men det betyder ikke noget, når musikken spiller.. Vi var tidligt inde i salen og fik plads på balkonnen lige ud for scenen med fantastisk udsigt!
En af yndlings sangene er "Swing life away" - her i live versionen fra Voxhall.. (ikke den bedste lydkvalitet - men lyt lige til publikum!)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar