onsdag den 14. marts 2012

Uro

Det er et lidt dobbelttydigt blogindlægs titel, og det er meget bevidst. For samtidig med at jeg er ved at hækle en bondegårdsdyrs uro til min mor, så har jeg også en masse uro i kroppen.
Jeg er træt, så træt. Jeg har de sidste par dage gået rundt med en træthed i kroppen, hvor alt har føles som om det foregår i slow-motion. Jeg kæmper en kamp om at være nærværende og engageret på arbejde. Men så snart jeg kommer hjem, så falder jeg om på sofaen.
Jeg savner. Jeg savner min Kæreste så utrolig meget den her gang, godt vi nærmer os halvvejs mærket. Desuden tager jeg "hjem" til Skive i den her weekend. Jeg har fået planlagt en masse veninde-hygge med bedste-veninden, noget jeg glæder mig utrolig meget til. Det er ikke meget vi har set til hinanden her i det nye år. Noget, der efter min mening, skal ændres :D
Men oven i det hele nyder jeg det gode vejr, at have et givende arbejde, som jeg elsker (selvom det ikke er MIN arbejdsplads, så gør jeg det til min, mens jeg er der), mine 3 katte, der altid er en kilde til undre, glæde og nydelse, og så Kæresten. Der er så sød at sende en spontan besked, der gør mig glad i låget, når jeg er helt nede.


Gustav Gris


En meget overrasket Flemming Får

2 kommentarer:

  1. ææææælsker bare det der får ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. hahaha Tak :D, først var jeg lidt ærgerlig over, at den slet ikke lignede den i bogen, men synes nu, at det er fedt den har sit eget udtryk. Snart kommer Karen Ko og Helle Hest også :D

      Slet