fredag den 28. oktober 2011

Ugens scoops!!!

 I den her uge har jeg rigtig være på indkøb.. Mest for at handle ind til mit Skrump dig glad projekt, som riiiigtig kører på skinner. Men der er også røget andre lækre sager i kurven.
I Føtex og Bilka har de i denne uge 4rl masking tape til 20kr!!!
Og som i kan se på billedet, så er der altså nogle okay fede mønstre og farver. Jeg kunne kun finde disse farver.. men hapsede da lige dobbelt, så jeg kan sende dem til min veninde som gemmer sig bag blognavnet Fantastisk Sommerfugl.
I skal skynde jer, hvis I skal nå at have nogen.. Bilka i Aalborg er totalt udsolgt efter at jeg har været der :)
Et andet af mine scoops i denne uge, er disse lækre In Arto puder. Købt i Føtex til 79,95,-
Jeg er vild med den naive streg, som også ses ved Poul Pava's malerier - Som jeg også er helt vild med. Planen er at jeg også snart selv skal have malet mit eget Poul Pava inspirerede billede, som skal op og hænge.

Hvad er Jeres største scoop i denne uge?

3 kommentarer:

 1. Du ved godt du er skøn ik? Ellers så får du det lige at vide nu. Du har gjort mig rigtig glad, det var enormt sødt at tænke på mig. Jeg skriver lige til dig når jeg er færdig med messen.
  Mvh Tina

  SvarSlet
 2. Jeps, jeg er fantastisk :D
  Jeg fandt nemlig selv tippet i en anden blog, og så tænkte jeg, at du nok ikke havde set det (og nok heller ikke tid)
  Jeg er lidt misundelig over, at du er på messe, jeg gik glip af den der var i Aalborg :( Men jeg skulle hjem til skive og holde fødselsdag.

  SvarSlet
 3. Det er altså også virkelige skønt - du går virkelig glip af noget i år. Der er masser af god stemning og skønne mennesker. Men jeg har tænkt på dig, for har købt en lille gave til dig.
  Mvh Tina

  SvarSlet