lørdag den 28. januar 2012

Nogen dage...


Aaargh dumme billede program vendte billedet forkert..Hmm, nogen, der kender et billedeprogram der virker til Blogspot?


Fun fact - Jeg er en læsehest, Bognørd, Book-o-man, og hvad man nu ellers kalder det. Og stolt af det.. :D Jeg læser utrolig meget i perioder. Og med meget, så mener jeg virkelig meget. Og jeg læser lige så godt på både dansk og engelsk. Lige for tiden foretrækker jeg faktisk at læse på engelsk. Jeg er nødt til at koncentrere mig mere end på dansk, og jeg læser/sluger bøgerne knap så hurtigt.

Når jeg læser, kommer jeg nærmest i flow. Jeg kan lukke alt omkring mig ude, kun koncentrere mig om det jeg læser - uanset hvor og hvad der foregår omkring mig. (Bare spørg min søster, hun kan med garanti fortælle mange historier om det )
For mig er det at læse lige som meditation er for andre. Det er min måde at koble af på, finde ro i det kaos der indimellem er omkring mig. Og det bedste er, at ved de rigtig gode forfattere, så er det næsten som at se en lille film.

Så lige i dag havde jeg bare sådan brug for at læse.. Jeg var i et rigtig underligt humør i formiddags, ked af det uden egentlig at vide hvorfor. Ved stadig ikke hvorfor. Men da jeg over middag havde fået snakket med kæresten (Skype er det bedste i verden, når han er afsted), tog jeg et smut på Aalborg bibliotek, som jeg eeelsker! De har så godt et udvalg af bøger, super lækker atmosfære og fantastisk personale (ja Rikke, det er dig jeg snakker om :D)

Fik en lille stak med hjem, den første er allerede slugt (den orange forside), og jeg er meget spændt på The Morganville Vampires af Rachel Caine. Jeg ved det godt.. Janni, du er 27, du læser da vel stadig ikke ungdomsbøger? øøøh jo - and so what? Nu er de lige den her type bøger, som jeg altid har været mest fascineret af - Fantasy genren. Magi, varulve, vampyre osv.. Og det danske udvalg er bare ikke godt nok.. (Lene Kaaberbøl er fantastisk, men udover hende, er der ikke mange der skriver synderligt godt)

Jo jeg læser da andet. Krimier ala Camilla Läckberg, Mari Jungstedt, Stieg Larsson osv :D og ja, så læser jeg også sødsuppe romantiske bøger.. Og så er der favorit forfatteren af dem alle Nora Roberts. Som dækker alle mine yndlings genrer - krimi, romantik og fantasy - Så perfekt. Plus hun har skrevet 200+ bøger eller noget i den stil... Hvoraf jeg har læst langt over halvdelen. Jup - luuuv her! (så meget at jeg har bøger af hende på 4 sprog - dansk, norsk, svensk og engelsk - who said crazy?)

Så min aften kommer til at bestå af bøger, og lidt hækling, når hovedet trænger til pause. I morgen bliver det nok det samme - med en håndboldt finale pause !

4 kommentarer:

 1. uuuh JEG er også læsehest!!! Det er bare det bedste, at forsvinde ind i en bog :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt bestemt.. Og serier er det bedste, hvis forfatteren forstår at holde gang i plottet.. :D den jeg lige er startet på er i 10 bind.. :D

   Slet
 2. Jeg var så heldig, forleden at få en blogaward, Lone med bloggen Kreativitet og mopper.
  Du skal nu, finde 5 bloggere med under 100 faste læsere.
  Dernæst skal du på din blog skrive, at du har modtaget den af mig. Billedet kan du kopiere fra min blog: http://muabi.dk

  Hvis ikke, vil jeg stadig gerne have lov at nominere dig

  Hilsner fra Elisabeth

  SvarSlet
 3. Hej søde - jeg har givet dig en award - du kan læse mere på min blog. Mvh Tina

  SvarSlet